Bryllup

Ved å opprette bryllupsliste hos Hansen & Co kan brudeparet fritt velge varer for 10% av gavebeløpet som gjestene har kjøpt til ordinær pris. For å opprette bryllupsliste er dere hjertelig velkommen i butikken og om ønskelig kan dere gjerne kontakte oss for å avtale et tidspunkt.

Gjester er velkommen til å kontakte oss i butikk, på mail eller telefon for informasjon om hva brudeparet har satt på ønskelisten. Vi hjelper gjerne med å sette sammen en gave som vi pakker pent inn.

En god bryllupsliste

Etter og ha hjulpet utallige flotte brudepar med bryllupslistene har damene hos Hansen & Co fått god erfaring i å hjelpe til med å sette opp en spennende ønskeliste. Å sette opp en bryllupsliste har mange fordeler. Dere som brudepar får gaver som faller i smak. En bryllupsliste gjør det også langt lettere for gjestene å finne en gave som dere virkelig ønsker. En god bryllupsliste bør inneholder varer i flere prisklasser. Men et godt råd er å ikke være for beskjedne i valgene. Ofte slår flere gjester seg sammen og gjestene ønsker gjerne å gi en skikkelig og varig gave. Det er også lurt å sette opp mange ønsker slik at gjestene har mange gavealternativer. Et godt tips er å opprette en blogg med informasjon om bryllupsfeiringen. Her kan dere også legge ut informasjon om bryllupslisten.

Gavebordet

Når gjestene samles til bryllupsfest og gavene strømmer på blir det ofte litt kaotisk. Som regel kommer gavene pakket i gavepapir og gavene er i tillegg gjerne pakket i en mer eller mindre hyggelig gaveske. Det innebærer mye arbeid med å pakke ut og resultatet er ofte at gavebordet ikke ser veldig innbydende ut. Det har vi tatt konsekvensen av . Derfor tar vi som regel gaven ut av gaveesken og pakker den med flid inn i cellofan slik at gaven presenteres på en spennende måte og gaven kan settes rett på gavebordet.

Opprett bryllupsliste

Gjennom våre mange gode merkevareleverandører samt reiser i inn og utland arbeider vi hele tiden med å se trendene og sette sammen et spennende sortiment. Vi setter stor krav til våre leverandører samt til produktenes design, farger og kvalitet. Gjennom sortiment, presentasjon, varekunnskap og service ønsker vi å være en inspirator og ide’ bank for våre kunder. Og vi vil alltid forsøke å gi dere som brudepar og deres gjester en opplevelse utover det vanlige.

For å opprette bryllupsliste er dere hjertelig velkommen i butikken og om ønskelig kan dere gjerne kontakte oss for å avtale et tidspunkt.