Vipp sjefdesigner, Morten Bo Jensen

«Vipp451 stolen forbinder vår fortid med fremtiden. Kombinasjonen av faste materialer og industriell finesse gir en klar henvisning til vår designtradisjon og linje av eksisterende produkter. Ved å introdusere teksturer, farger og polstring åpner vi nye dører og tar et nytt skritt inn i møbelkategorien.»

VIPP451 har en pulverlakkert aluminiumsramme med avrundede armlener og en liten ryggstøtte. Du kan velge mellom møbeltrekk av lær i enten svart eller konjakkfarge eller tekstiler av ull eller polyester i lysegrått eller mørkegrått.

Industriell ramme
De slanke armlenene fortsetter rett inn i den diskre polstrede ryggstøtten, som gir Vipp stolen et nesten luftig uttrykk, til tross for de solide komponentene.

Naturlige nyanser og taktile tekstiler
Anilinlæret beskyttes bare av et tynt beskyttende lag, som blottlegger de naturlige merkene og forsterker den silkemyke fornemmelsen av den matte overflaten. Velger du dette subtile lærtrekket, vil det over tid dannes en unik patina.

Nøye utvalgte tekstiler av ull og polyester tilfører mykhet til den robuste aluminiumsrammen. Velg enten naturlig, temperaturregulerende ny ull, eller svært bestandig polyester.

Håndarbeid
Stolens polstrede sete og ryggstøtte deles vertikalt av de fine indre sømmene som gir optimal komfort og en raffinert finish.

Velkommen inn for å prøvesitte,
Hilsen damene hos Hansen & Co