Nyhet!
Spennende samarbeid mellom Skaugum og Snøhetta

I 1943 ble en liten familiebedrift på Geilo etablert og noe senere ga kongehuset ved Kong Håkon familiebedriften retten til å ha Skaugum som varemerke. Det forplikter, Skaugum tror på verdien av å lage noe som varer.

Veien fra råmateriale til ferdig bestikk krever kunnskap, nøysomhet og ikke minst en god porsjon lidenskap. Skaugum Bestikk lager hver del for hånd, det er en krevende prosess. Men resultatet er et bestikk som frembringer den gode følelsen – i tillegg er det fantastisk godt å holde i og en nytelse å bruke.

Nå har Skaugum tatt et nytt og spennende steg ved å innlede et designsamarbeid med det anerkjente norske design- og arkitektkontoret Snøhetta. De står bak en rekke internasjonale og prisbelønte prosjekter inklusive ”vår” unike restaurant Under.

Samarbeidet har resultert i Skaugum Capsule Collection av Snøhetta. Et særdeles elegant og tidløst servise med flere lekre tilbehørsdeler samt vaser, glass og karaffel. Også det laget for å vare. Håndlaget i tysk porselen av ypperste klasse med lekker overflate samt håndlaget og munnblåst krystall.

I samarbeid med og til åpningen av Under, utviklet Skaugum en versjon av bestikket hvor skaftet er i eik og hvor stålet har fått tilført en sort nyanse. En utrolig lekker kombinasjon.

Vi er heldige som allerede har sett og tatt på nyhetene, og vi gleder oss stort til de kommer i butikken!

Velkommen, hilsen damene hos Hansen & Co