Invitasjon til jubileums julegavekveld
Torsdag 16. november kl 17-20

Over 1.000 har meldt seg på eller vist interesse på FB event https://www.facebook.com/events/1561483387245864/

Hansen & Co, nisjebutikkene og spisestedene i Skippergada inviterer til felles koselig julegavekveld med åpning av julegada og gøy etterfest.

Hva skjer hos Hansen & Co
Vi feirer 125 år og ønsker velkommen til jubileums julegavekveld med åpning av juleutstillingen. Butikken er julepyntet med en blanding av lekre nyheter og klassiske merkevarer. Vi nevner jubileumstilbud, goodie bags, flotte gevinster, sosial mingling og deilige smaksprøver. Vi starter kl 17, men du er hjertelig velkommen når det måtte passe frem til kl 20.

Jubileumstilbud -25%
Tilbud for dere som kommer på julegavekvelden:)
125 stk Menu Bottle salt- og peppersett i flere farger. Før 599. Nå kr 449.
Lakrids -25%. Gjelder alle bokser med nydelig lakris.

125 stk goodie bags
De første 125 handlende etter kl 17 får en goodiebag med spennende innhold fra Vipp, Design Letters, Nocolas Vahé, og Lakrids.

Kveldens høydepunkt kl 19
Kveldens høydepunkt starter kl 19.00 med trekning av mange flotte gevinster gitt av våre merkevareleverandører. Alle som besøker oss denne kvelden får lodd. De som handler får ett ekstra lodd. For å være med i trekningen må du være tilstede kl 19.

Deilige smaksprøver
Vi får besøk fra Trine på Gården som serverer deilige og spennende smaksprøver.

Velkommen!
Sist Hansen & Co arrangerte julegavekveld kom det ca 400 julestemte kunder. I år gleder vi oss til å ønske velkommen sammen med alle de koselige nisjebutikkene og spisestedene i Skippergada! Sett av kvelden og inviter gjerne med venner.

Etterfest
Vi i Skippergada inviterer alle til åpen etterfest på nye Kombinat (Kick) med 20% på mat og ny spennende loddtrekning kl 21.30.

Håper vi sees:) Hilsen damene hos Hansen & Co!